ADP
flow-image

De totale economische impact™ van ADP Global Payroll

Deze bron is gepubliceerd door ADP

Salarisadministratie is belangrijk binnen alle organisaties, maar voor grote, internationale ondernemingen is het proces steeds complexer geworden. Organisaties moeten de steeds veranderende regelgeving en lokale wetgeving bijhouden, een verscheidenheid aan HR-managementplatforms beheren en ervoor zorgen dat de lonen nauwkeurig en op tijd worden verwerkt.ADP heeft Forrester Consulting opdracht gegeven om een onderzoek naar de totale economische impact™ (TEI) uit te voeren en het potentiële rendement op de investering (ROI) te onderzoeken dat ondernemingen kunnen realiseren door ADP Global Payroll in te zetten. Het doel van dit onderzoek is om de lezers een kader te bieden om de potentiële financiële impact van ADP Global Payroll op hun organisatie te evalueren.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Productie, Projectbeheer, ERP, Cloud, Verzekeringswezen, Loonlijst, Omzet, Onkosten, Personeel, Werving, Omgeving, Boekhouding