DocuSign
flow-image

Mensen, geen papierwerk: Verbetering van de werknemerservaring door middel van automatisering van aannemen tot pensioen

Deze bron is gepubliceerd door DocuSign

Mensen zijn het levensbloed van elke onderneming en de HR-functie speelt een cruciale rol bij het aanwerven, opleiden en behouden van deze enorm waardevolle hulpbron. Maar ondanks de strategische rol van de dienst worden er vaak nog oude instrumenten en stapels papier gebruikt om overeenkomsten voor te bereiden, te ondertekenen, uit te voeren en te beheren.Dit is verre van een "back office probleem". Terwijl organisaties over de hele wereld werken aan een digitale transformatie, heeft de voortdurende afhankelijkheid van HR van handmatige processen behoorlijk wat impact - niet alleen op de productiviteit en de werknemerservaring, maar ook op de bedrijfsresultaten.Download dit e-book nu en ontdek wat uw bedrijf kan winnen door de levenscyclus van uw HR-documenten te automatiseren en uw processen naar de cloud te verplaatsen.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Beveiligingsoplossingen, Technologische trends, Technologische oplossingen, Netwerken en communicatie, IT-producten en beoordelingen, IT-diensten, IT-planning en -beheer, Bedrijfsmiddelenplanning, Big Data