Hyperscience
flow-image

Verlaag kosten, verbeter de klanttevredenheid en stimuleer omzetgroei met Hyperscience

Deze bron is gepubliceerd door Hyperscience

Veel organisaties zien waarde in hun documentgebaseerde gegevens en hebben toegang tot gestructureerde formats; ze worstelen echter met het ontsluiten van waarde die in ongestructureerde formats zit opgesloten.Volgens Gartner bestaat 80% van de bedrijfsgegevens uit ongestructureerde gegevens, een cijfer dat jaar na jaar met 35% toeneemt. Nu meer dan de helft van de waardevolle gegevens vastzit, kampen organisaties met productiviteitsverlies en mislukte automatiseringsinitiatieven. In een poging om de klanttevredenheid te verbeteren, de kosten te verlagen en de omzetgroei te verhogen, zijn bedrijven op zoek naar een ML-gebaseerd automatiseringsplatform om hun complexe processen te automatiseren. Download de infographic om meer te weten te komen over hoe intelligente automatisering uw meest complexe documentgebaseerde processen kan automatiseren.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën ERP, Beveiligingsoplossingen, Technologische trends, Omzet, Technologische oplossingen, Netwerken en communicatie, IT-producten en beoordelingen, IT-diensten, IT-planning en -beheer, Bedrijfsmiddelenplanning, Big Data