Zscaler
flow-image

Top 4 valkuilen die u moet vermijden bij de implementatie van Office 365

Deze bron is gepubliceerd door Zscaler

Het valt niet te ontkennen dat Office 365 een big deal is. Het is een belangrijk onderdeel van de Microsoft Intelligent Cloud-strategie. Het is groot qua gebruikersbasis. En het heeft een grote impact op uw netwerk. Wanneer Office 365 volledig is geïmplementeerd, zal het snel uw grootste verbruiker van bandbreedte en doder van firewalls worden.Office 365 is anders dan alle andere SaaS-applicaties en zelfs met zorgvuldige planning kan worden gezegd dat de implementatie niet altijd vlekkeloos verloopt. Om u op weg te helpen naar succes, is er in deze white paper een overzicht samengesteld van de meest voorkomende valkuilen die bedrijven hebben vóór de implementatie, en wat u kunt doen om ze te vermijden.Download deze whitepaper voor meer informatie.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Financieel en boekhouding, Cloud computing, Salaris- en HR-software, Boekhoudsoftware voor kleine bedrijven, Toeleveringsketenbeheer, Productie, iXBRL, Documentbeheer, Projectbeheer, Audits, Financiële afschriften, Sarbanes Oxley Compliance, ERP, Cloud ERP, Cloud